Skip links
SKU: DT-1412 Categories: , ,

Description

Dialekttempen kom til verden i 1999 og har siden vokst til 250 ferdige plasser.
Det jobbes med og ferdiggjøre nye plasser hele tiden,
så har ikke din by eller bygd sin egen temp, så hører vi gjerne fra deg.
Dialekttempen er den perfekte gaven til den som har alt,
passer utmerket til hjemmet og på fritidsboligen.
Høyde: 33cm
bredde: 9cm
Kommer i gave-eske m/skruer for montering.
Hyggelig info:
Lødingen (nordsamiskLodek) er et tettsted og en kommune i Nordland. Kommunen ligger sørøst på Hinnøya og grenser i nord mot Sortland og Kvæfjord, i øst mot Tjeldsund, i sørvest mot Vågan, og i vest motHadsel. Tettstedet har 1 812 innbyggere per 1. januar 2014.
Lødingen hører til Hålogaland. Geografisk er kommunen en del av Ofoten, men Lødingen deltar blant annet i regionrådssamarbeid med kommunene i Vesterålen.
På Nes like sørøst for tettstedet Lødingen ligger Nes fort, et kystfort fra etterkrigstiden som midt på 1980-tallet ble fornyet med Bofors 120 mm automatisk og svært moderne bestykning. Fortet voktet innseilingen tilOfoten og Narvik samt Tjeldsundet, men ble nedlagt tidlig på 2000-tallet som ledd i nedleggingen av Kystartilleriet. Lødingen er i de senere år blitt kjent som Bygda som sykler. Dette grunnet at Lødingen Sykkelklubb er Norges største sykkelklubb i forhold til innbyggertall. Lødingen er vert for flere årlige sykkelrace som Lofoten Insomnia, Vestbygd-rittet og Viking Tour.
 

Additional information

Vekt 0,262 kg