Skip links

Description

Dialekttempen kom til verden i 1999 og har siden vokst til 250 ferdige plasser.
Det jobbes med og ferdiggjøre nye plasser hele tiden,
så har ikke din by eller bygd sin egen temp, så hører vi gjerne fra deg.
Dialekttempen er den perfekte gaven til den som har alt,
passer utmerket til hjemmet og på fritidsboligen.
Høyde: 33cm
bredde: 9cm
Kommer i gave-eske m/skruer for montering.
Hyggelig info:
Kilden Teater- og Konserthus
Kilden Teater- og Konserthus ligger på Odderøya i Kristiansand, rett ved siden av Fiskebrygga – i innseilingen til Kristiansand havn.
Sørlandets største kulturbygg
Kilden Teater- og Konserthus har siden åpningen i 2012 gledet både fastboende og tilreisende med et variert program. Kilden er det største kulturbygget som er reist på Sørlandet, og er hjemmebane til Agder Teater, Kristiansand Symfoniorkester og Opera Sør.
Flott beliggenhet
Kilden kan glede 2 200 publikummere på en gang og ligger lett tilgjengelig ved sjøkanten på Odderøya utenfor Kristiansand. Den lett gjenkjennelige og unike bølgeveggen gjør at Kilden har blitt et landemerke ved innseilingen til Kristiansand havn.
4 ulike saler
Kilden har fire ulike saler; konsertsalen, teater- og operasalen, mulitsalen og intimsalen. Både foajeen og uteområdet innbyr til mingling både før, i pausen og etter forestillingene. Kilden har flere barer som serverer forfriskninger og i Kafé Kast Loss får du servert ulike småretter og enkle middagsretter. Kilden har vunnet flere arkitektoniske priser verden over og har vært nominert til enda flere.

Additional information

Vekt 0,262 kg
Dimensjoner 9 × 33 cm